Over mij

Mr. F.A. (Frank) de Leeuw, gespecialiseerd in strafrecht. Ik heb mijn studie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en ben inmiddels ruim 40 jaar actief als advocaat.

Door de jaren heen heb ik de meest uiteenlopende strafzaken behandeld. Verkeersmisdrijven, diefstal, fraude, mishandeling, moord, doodslag en complexe internationale grensoverschrijdende strafzaken. Het belang van de verdachte in het strafrecht en juist de bescherming van dat belang zijn voor mij de reden geweest te kiezen voor het beroep van strafrechtadvocaat.

Vanuit mijn kantoor in Eindhoven ben ik actief in het hele land. De cliënt staat voor mij centraal en daarom speelt de afstand naar de rechtbank of een bezoeklocatie als een politiebureau of huis van bewaring geen enkele rol.

Ik heb een algemene strafpraktijk en ben gespecialiseerd in:

  • vermogensdelicten
  • geweldsdelicten, zedenzaken, TBS
  • internationaal strafrecht
  • militair strafrecht

Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Het doel is om uw probleem te verhelderen en een eerste inschatting te maken van de kansen en de te verwachten kosten.

Ik weet als geen ander hoe rechters denken en welke verweren slagen en welke niet. Profiteer van mijn ruime ervaring als strafrechtadvocaat en laat mij u bijstaan in uw zaak.